Muda Methode

Stap 1: Bel afspraak

Je eerste kenismaking met muda bijles is via de telefoon. Wanneer je aangeeft interesse te hebben nemen we contact met je op. Dit zal in de meeste gevallen gedaan worden door je bijles docent, zodat je die gelijk leert kennen. Je vertelt waarom je bijles wilt, voor welk vak en hoeveel uur per week je hieraan wil besteden. Jullie maken een afspraak voor de eerste bijles. 

Stap 2: Je eerste bijles

Tijdens de eerste bijles is belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Over wat jij verwacht en wilt bereiken en ook wat wij van jou verwachten. We gaan samen door de stof en bepalen de werkwijze die het beste bij je past. En natuurlijk beginnen we gelijk met leren!

Stap 3: Plan van aanpak

Zonder een duidelijk plan weet je niet waar je naartoe werkt. Daarom krijg je in de eerste les van ons de opdracht om een plan van aanpak (PvA) te maken. Wij nemen het MUDA PvA formulier voor je mee, dit hoef je alleen nog in te vullen met wat je doelen zijn en de punten waaraan jij wilt gaan werken. Aan het einde van het traject komen we hier op terug.

Stap 4: Feedback

Het is belangrijk om te weten of we op de goeie weg zitten. We controleren dit aan het einde van iedere maand door met jou een gesprek aan te gaan waarbij we wederzijds feedback kunnen geven. Punten van verbetering aan jou kant of aan die van ons, dit is het moment om ze te bespreken en de werkwijze eventueel aan te passen. 

Stap 5: Reflectie

Je persoonlijke plan van aanpak wordt aan het einde van het bijles traject gebruikt om vast te stellen of je doelen zijn behaald.